Φωτιεσ Ηλεια / Σε επιφυλακή οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Ηλεία υπό τον ... / Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης.

Φωτιεσ Ηλεια / Σε επιφυλακή οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Ηλεία υπό τον ... / Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης.. Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην αρχαία ολυμπία. Μας στέλνεις την αγγελία σου ή την γράφεις μόνος σου, την βλέπουν χιλιάδες μέλη μας.έτσι σε. Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή κακοτάρι ηλείας.

«ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης. Μπορεί οι φλόγες να πλησίαζαν απειλητικά.

ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ from 1.bp.blogspot.com
Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. 7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία. Μας στέλνεις την αγγελία σου ή την γράφεις μόνος σου, την βλέπουν χιλιάδες μέλη μας.έτσι σε. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία. Φωτιά στη σαμοθράκη/ © αρχειο/intime news/τζαμαροσ παναγιωτησ.

Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν.

Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Φωτιά στη σαμοθράκη/ © αρχειο/intime news/τζαμαροσ παναγιωτησ. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Δημοφιλεισ ειδησεισ τωρα live blog: «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι. Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης. Μας στέλνεις την αγγελία σου ή την γράφεις μόνος σου, την βλέπουν χιλιάδες μέλη μας.έτσι σε. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας. 7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία.

Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Φωτιά στη σαμοθράκη/ © αρχειο/intime news/τζαμαροσ παναγιωτησ. Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην αρχαία ολυμπία. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή κακοτάρι ηλείας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ...
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ... from apokalypseis.com
Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. Δημοφιλεισ ειδησεισ τωρα live blog: Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε αργά το. Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες. «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι. Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς.

Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην.

Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης. Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην αρχαία ολυμπία. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. Μας στέλνεις την αγγελία σου ή την γράφεις μόνος σου, την βλέπουν χιλιάδες μέλη μας.έτσι σε. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Φωτιά στη σαμοθράκη/ © αρχειο/intime news/τζαμαροσ παναγιωτησ. Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες.

Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή κακοτάρι ηλείας. 7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία. Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς. Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι. Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας.

Φωτιά στην Ηλεία: 100 άνθρωποι εγκλωβισμένοι
Φωτιά στην Ηλεία: 100 άνθρωποι εγκλωβισμένοι from www.ipaidia.gr
Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Μας στέλνεις την αγγελία σου ή την γράφεις μόνος σου, την βλέπουν χιλιάδες μέλη μας.έτσι σε. Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην.

Εντονες υποψίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στις πυρκαγιές στην ηλεία, έχουν ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, βασίλης γιαννόπουλος, αλλά και οι αρχές της ελ.ασ.

Μας στέλνεις την αγγελία σου ή την γράφεις μόνος σου, την βλέπουν χιλιάδες μέλη μας.έτσι σε. Δημοφιλεισ ειδησεισ τωρα live blog: Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες. Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία. Εντολή να εκκενωθούν προληπτικά η αρχαία ολυμπία και η κοινότητα μιράκα, έδωσε το απόγευμα της τετάρτης η πυροσβεστική. Εντονες υποψίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στις πυρκαγιές στην ηλεία, έχουν ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, βασίλης γιαννόπουλος, αλλά και οι αρχές της ελ.ασ. Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης. Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια. Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama